Var med i Pink Programming i Malmö!

Vill du hjälpa oss att sprida kodglädje till fler? Vi är på jakt efter nya volontärer som vill ta över efter den fantastiska projektgruppen som arrangerat Pink Programming Sunday en gång i månaden i Malmöregionen!

Som volontär för Pink Programming får du vara med i en snabbt växande förening och har stor möjlighet att sätta din egen prägel och göra stor skillnad i din stad. Du får tillgång till ett fantastiskt nätverk av företag i branschen som prioriterar jämställdhet samt kodintresserade kvinnor runt om i landet i olika branscher och olika åldrar.

Ansök till att bli volontär här!

P8040681.jpg

Vi är för närvarande på jakt efter följande personer:

Projektledare

Som projektledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för Pink Programmings event i Malmö. Till din hjälp kommer du att ha en projektgrupp (se roller nedan). Du ansvarar för att koordinera och se till att alla i gruppen vet vad som ska göras. Det är även ditt ansvar att ta med projektgruppen ut på fika en gång i månaden :). Kan du inte själv vara med på alla events är det helt ok, men det är du som ansvarar för att det finns några från gruppen på plats.

Du kommer även att ha kontinuerlig kontakt med representanter från våra sponsorer och se till att sponsorn känner till sin roll och både vårt och deras ansvar vid event ihop (du kommer inte behöva hitta sponsorer, det har vi andra ansvariga som gör 🙂 ).

Presentationsansvarig

Som presentationsansvarig kommer du få möjlighet att dela med dig av dina kunskaper och belysa intressanta tillämpningsområden inom programmering för evenemangets deltagare. Du kommer dessutom få möjligheten till att bjuda in kvinnliga utvecklare som talare eller workshopledare som du tror skulle inspirera andra till att programmera.

Eventansvarig

Som eventansvarig kommer du få möjligheten att använda din kreativitet till att skapa eventsidan i eventsystemet Confetti, lägga ut event på facebook, samt ta emot och välkomna deltagarna vid varje event.

Matansvarig

Här ansvarar du för att samla in matpreferenser och beställa god, vegetarisk mat till våra events. Du får gärna använda din kreativitet och testa olika roliga ställen.

Kommunikationsansvarig

Vi behöver din hjälp att strukturera upp och hitta riktlinjer för vår kommunikation :). Du skulle jobba främst med inkommande mail, sociala medier och vår hemsida och/eller annat du anser borde ingå. Du kommer jobba tillsammans med kommunikationsansvariga i andra städer Pink Programming är aktiv i samt våra olika projektgrupper!

Join the team!

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av ideellt arbete för att kunna engagera dig, det viktigaste är att du tycker att programmering är kul och att du tycker det är viktigt med jämställdhet inom IT-branschen och är reda att regelbundet lägga tid av din fritid på ditt ansvar inom föreningen.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s