Hjälp oss sprida kodglädje till fler!

Pink Programming fortsätter att växa och vi är nu på jakt efter fler som vill hjälpa oss att sprida glädje för programmering i Stockholm och Göteborg. Vi letar både efter någon som kan ta det övergripande ansvaret för vår verksamhet i Stockholmsregionen samt volontärer för mindre uppdrag och  i Stockholm och Göteborg.

IMG_2320.JPG
Kodning och nätverkande på Pink Programming Sunday i Malmö

Som volontär för Pink Programming får du vara med i en snabbt växande förening och har stor möjlighet att sätta din egen prägel och göra stor skillnad i din stad. Du får tillgång till ett fantastiskt nätverk av företag i branschen som prioriterar jämställdhet samt kodintresserade kvinnor runt om i landet i olika branscher och olika åldrar.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av ideellt arbete för att kunna engagera dig, det viktigaste är att du tycker att programmering är kul och att du tycker det är viktigt med jämställdhet inom IT-branschen! Du kan bara ansöka via länkarna nedan, så klicka vidare även om du har hört av dig till oss tidigare om att hjälpa till!

De roller vi letar efter just nu är:

Head of Pink Programming Stockholm, ansök senast 15:e februari!

Du har det övergripande ansvaret för vår verksamhet i Stockholmsregionen. Du ansvarar för att synca mellan projektgrupper i Stockholm och andra städer, samt styrelsen och sponsorgruppen. Och sist men absolut inte minst – du ansvarar för att volontärerna träffas och har kul ihop!

Volontärer för Pink Programming Sunday i Stockholm, ansök senast 10:e februari!

  • Matansvarig
  • Fotoansvarig
  • Talaransvarig
  • Handledare och lärare i programmering

Volontärer för Pink Programming Sunday i Göteborg, ansök senast 10:e februari

  • Handledare och lärare i programmering

Mer information om rollerna och vad vi söker finns i ansökningsformuläret för respektive roll :). Om du har några frågor, hör gärna av dig till sara@pinkprogramming.se eller myky@pinkprogramming.se

Hoppas vi ses!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s