Var med i Pink Programming i Göteborg!

Pink Programming växer så det knakar och vi är nu på jakt efter fler som vill hjälpa oss att uppmuntra kvinnor att programmera. Vi har under sommaren byggt upp två grymt bra projektgrupper i både Malmö och Stockholm, med en härlig blandning och studenter, nybörjare och erfarna utvecklare.

Nu är vi på jakt efter en projektledare och en projektgrupp som tillsammans kommer att driva våra event i Göteborg. Våra allra vanligaste event är Pink Programming Sunday, där kvinnor och transpersoner från alla åldrar ses över en dag och kodar tillsammans. Under dagen bjuds det på gratis lunch och inspiration från en kvinnlig utvecklare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deltagare på Pink Programming Sunday i augusti

Projektledare

Som projektledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för Pink Programmings event i Göteborg. Till din hjälp kommer du att ha en projektgrupp på minst tre personer. Du ansvarar för att koordinera och se till att alla i gruppen vet vad som ska göras. Det är även ditt ansvar att ta med projektgruppen ut på fika en gång i månaden :). Kan du inte själv vara med på alla events är det helt ok, men det är du som ansvarar för att det finns några från gruppen på plats.

Du kommer även att ha kontinuerlig kontakt med representanter från våra sponsorer och se till att sponsorn känner till sin roll och både vårt och deras ansvar vid event ihop (du kommer inte behöva hitta sponsorer, det har vi andra ansvariga som gör 🙂 ).

Presentationsansvarig

Som presentationsansvarig kommer du få möjlighet att dela med dig av dina kunskaper och belysa intressanta tillämpningsområden inom programmering för evenemangets deltagare. Du kommer dessutom få möjligheten till att bjuda in en inspirationsföreläsare som du tror skulle inspirera tjejer/kvinnor till att programmera.

Eventansvarig

Som eventansvarig kommer du få möjligheten att använda din kreativitet till att skapa eventsidan på Confetti, samt ta emot och välkomna deltagarna vid varje event.

Fotoansvarig

Hjälp oss att sprida kodglädje till fler genom att fånga och återskapa evenemanget och den fina gemenskapen som speglas under varje event.

Join the team!

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom projekt eller kodning för att vara volontär hos oss. Det viktigaste är att du tycker det är viktigt att kvinnor och transpersoner skall kunna ses och koda tillsammans i en avslappnad miljö och att du tycker att det skulle vara roligt att ha ett stort ansvar i en snabbt växande förening.

Hör gärna av dig direkt till oss på info@pinkprogramming.se om du har några frågor.

Varmt välkommen med din intresseanmälan här!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s