Internetfonden sponsrar Pink Programming Weekend

Hela resan med Pink Programming började ju med ett programmeringsläger på Österlen förra året, Pink Programming Weekend. För oss som arrangörer innebar det mycket jobb, men framförallt så hade vi fantastiskt roligt. O lägret mynnade ju ut i en rad andra aktiviteter; kodträffar, inspiratsionskvällar och filmvisning.

Nu får vi sponsring av Internetfonden för att hålla ett till läger i sommar. Fantastiskt tycker vi, eftersom vi vill fokusera mer på lägerinnehållet än att hålla nere kostnaderna, men ändå vill att det ska vara så billigt som möjligt för er deltagare, så att inte ekonomin avgör vem som har möjlighet att lära sig programmera med oss.

IMG_0541.JPG
Foto: Lynette Pagden

Bakom Internetfonden står Internetstiftelsen i Sverige, IIS som administrerar den svenska toppdomänen .se. Överskottet av domännamnsintäkterna går till att finansiera olika satsningar som främjar internetutvecklingen i Sverige, en av dem är Internetfonden.

Vårt läger är ett av flera projekt sponsrade av Internetfonden under 2016.

Pink Programming Weekend 2016 kommer att gå av stapeln i mitten på augusti. För att hålla koll på senaste nytt om datum och biljettsläpp, följ oss på facebook eller anmäl ditt intresse på vår hemsida.

Hoppas vi ses!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s